Ei galluppia...
facebook
youtube
myspace
last.fm
irc-galleriaKävijälaskuri

UKK » Singlet


Mitä nämä singleiltä löytyvät kappaleet ovat?
- Gib Mir Deine Augen: Mein Herz Brennt singlellä julkaistu kappale joka on ilmeisesti nauhoitettu LIFAD-albumin teon aikana.
- Vergiss Uns Nicht: Mein Land singleltä löytyvä kappale jolla piti alunperin esiintyä myös saksalaisräppäri Bushido, lopulliselle versiolle hän ei kuitenkaan päätynyt.
- Kokain: Feuer Frei! UK Part I singlellä julkaistu kappale. Ei ole esitetty koskaan livenä.
- 5/4: Mutter singlellä julkaistu instrumentaalikappale. Käytetty usein introkappaleena Mutter-kiertueella.
- Pet Sematary: Ramonesin alkuperäistuotantoa oleva kappale, julkaistu Ich Will singlellä. Kappale on esitetty myös muutaman kerran livenä Flaken laulamana.
- Halleluja: Links 2-3-4 singlellä sekä joillakin Mutter albumin versioilla julkaistu kappale, esitetty usein myös livenä.
- Das Modell: Kraftwerkin "The Model" kappaleen cover. Kappaleesta on tehty myös musiikkivideo, jota yhtye ei ole koskaan virallisesti julkaissut, koska ei pitänyt siitä.
- Alter Mann Special Version: Alter Mannin erikoisversio, jossa taustavokaalit laulaa Bobo. Julkaistu Das Modell singlellä.
- Wilder Wein ja Feuerräder: Demokappaleita 1994 vuodelta. Molemmat kappaleet on julkaistu Engel [Fan Edition] singlellä, ja Wilder Wein myös live-versiona Live aus berlin DVD:llä.
- Schtiel: Richardin ja Tillin yhteistyössä venäläisen Aria-yhtyeen kanssa tekemä kappale. Esitetty kerran Moskovassa livenä Harley Davidsonin 100-vuotis syntymäpäivillä, ja julkaistu n. 400 kopion single-eränä.
- Stripped: Depache Moden samannimisestä kappaleesta tehty cover-versio. Julkaistu omana singlenä, joillakin Sehnsucht albumin versioilla sekä Live aus Berlin DVD:n piiloraitana. Tillin mukaan Depache Mode on kertonut pitävänsä coverista todella paljon.

Kuka puhuu Das Modell kappaleen alussa? Mitä hän sanoo?
- Kappaleen alussa puhuva nainen on Mathilde Bonnefoy. Hän sanoo "Mesdames et messieurs, nous avons l'honneur ce soir de vous présenter la nouvelle collection de Rammstein", suomeksi "hyvät naiset ja herrat, meillä on kunnia esitellä teille tänä iltana Rammsteinin uusi kokoelma".