Välineet - Till Lindemann


Shure SM58

Shure SM58 - Legendaarinen Shure SM58® -solistimikrofoni, joka on viritetty korostamaan solistin ja taustalaulajan soundin lämpimyyttä ja selkeyttä. Esiintyjien ykkösvalinta kaikkialla. Shure SM58® on hertta –suuntakuviolla varustettu solistimikrofoni ammattilaisille live tilanteissä, äänentoistossa ja studio äänityksissä. Erittäin tehokas sisäänrakennettu pallomainen filtteri eliminoi tehokkaasti tuuli- ja pop-äänet. Hertta suuntakuvio eliminoi tehokkaasti ei-toivotut äänet ja eristää pääasiallisen äänilähteen.

SM58 suuntakuvio on räätälöity solistikäyttöön. Tämä soundi on maailman standardi. Kestävä rakenne, hyväksi havaittu käsittelyäänien vaimennus ja teräsverkko mahdollistavat mikrofonin rankan käytön. Ulkona tai sisällä, laulu, puhe – SM58 on ammattilaisten ylivoimainen valinta. Solistikäyttöön räätälöity taajuusvaste, kirkas keskiäänialue ja bassoalueen leikkaus. Hertta suuntakuvio eliminoi ei-halutut äänen ja keskittyy edestä tulevaan signaaliin. Pneumaattinen käsittelyäänien eliminointijärjestelmä toimii tehokkaasti. Tehokas sisäänrakennettu tuulisuoja / pop-filtteri. Mukana toimitettava jalusta adapteri kääntyy 180 astetta ja on käytännöllisesti katsoen rikkoutumaton, legendaarinen Shure laatu ja kestävyys.

Suuntakuvio: hertta.
Taajuusvaste: 50Hz – 15kHz.
Herkkyys: –54,5 dBV/Pa, 1,85 mV.
Impedanssi: 300 ohm.
Paino: 298g.
Mitat: 162 mm pituus, 51-23 mm halkaisija.
Hinta: n. 200€.

Shure Beta 58A

Shure Beta 58A - Shure SM58® tradition mukaisesti, Beta 58 A dynaaminen mikrofonista on tullut ykkösvaihtoehto ammattisolistien ja äänentoistofirmojen keskuudessa. Malli on suunniteltu keikka- ja studiokäyttöön. Suuntakuvio säilyy superherttana koko mikrofonin taajuusalueella, mikä helpottaa hallintaa vaikeissa olosuhteissa. Vähemmän kierto-ongelmia ja vähemmän signaalin värittymistä.

Beta 58A:n taajuusvaste on räätälöity solistikäyttöön. Erityistä huomiota on kiinnitetty lähikäyttöön. Huippuluokan esiintymismikrofoni ei tunne oloaan vieraaksi rankassa keikkakäytössä. Tyypillisiä käyttökohteita mallille ovat päälaulu, taustalaulu ja puhe. Beta 58A on soundiltaan lämmin ja selkeä. Hyvä vaihtoehto solistikäyttöön. Pehmeästi laajenettu taajuusvaste ja superhertta suuntakuvio takaavat varman toiminnan keikkatilanteissa.

Suuntakuvio: superhertta.
Taajuusvaste: 50Hz – 16kHz.
Herkkyys: –51,5 dBV/Pa (2,6 mV).
Impedanssi: 150 ohm.
Käsittelyäänien vaimennus: pneumaattinen.
Varustus: A25D-jalusta-adapteri & 26A21-säilytyspussi.
Optiovarusteet: A58WS-tuulisuoja (8 väriä), A55M ja A55HM –vaimentava asennussarja.
Paino: 278 g.
Mitat: 160mm pituus, 23-50 mm halkaisija.
Hinta: n. 300€.

«Takaisin.