Rammstein-HQ @ Facebook Rammstein-HQ @ YouTube Rammstein-HQ RSS-syöte Google Translate
Edistystä!
18.02.2009
Saatuaan studionauhoitusten ensimmäisen osan päätökseen, aloittaa yhtye nyt uusien kappaleidensa viimeistelyn. Rammstein on mm. suunnitellut käyttävänsä uudella albumillaan klassista orkesteria sekä -kuoroa, jonka johdosta he tapasivat viime viikolla saksalaisen sävältäjä-tuottajan Sven Helbigin (Mutter, Reise Reise & Rosenrot). Viimeisten musiikillisten muutosten lisäksi myös mahdolliset lyriikka-muutokset tehdään nyt. Seuraavaan vaiheeseen, albumin miksaukseen, siirrytään puolivälissä maaliskuuta. Miksauksen on suunniteltu kestävän kuudesta kahdeksaan viikkoa.
Rammstein-Blogi
02.12.2008
Flake
Rammstein on avannut kotisivuilleen blogin, jonne jäsenet ovat kirjoitelleet ajatuksiaan studionauhoituksista. Richard kehuu mm. Los Angelesin ilmapiiriä, ja Schneider puolestaan studiota ja rumpujaan. Myös studionauhoitusten kulkua on hieman valotettu:

1. osa: Kitarat ja laulu.
2. osa: Basso ja syntikka.
3. osa: Rumpuraitojen hienosäätö.

Uusia kommentteja luvassa varmasti pian!
"Myrskyisiä aikoja..."
25.11.2008
Uusin virallinen Rammstein- uutiskirje antaa vihdoin vastauksen monia faneja askarruttaneisiin kysymyksiin; Milloin uusi albumi julkaistaan ja milloin yhtye lähtee jälleen kiertueelle? Uutiskirjeen mukaan albumin tuotanto kestää vielä jonkin aikaa, eikä julkaisua ole suunniteltu tehtävän ennen syksyä 2009. Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, ensimmäinen single julkaistaan 2009 keväällä, ja kiertueelle lähdetään ennen vuoden loppua. Kiertueen on suunniteltu kestävän pitkälle vuoteen 2010, jolloin fanit saavat pitkän tauon jälkeen jälleen mahdollisuuden nähdä bändi livenä. Tämän lisäksi kaikille uskollisille faneille ja RammsteinCommunityn jäsenille on luvassa yllätyksiä RammsteinShopissa kiertuevuosina 2009 & 2010!
Ensimmäinen studiovideo.
12.11.2008
SELITE
Tuoretta materiaalia Rammsteinin studiolevytyksistä on tänään julkaistu Rammstein.com:issa! Videolla Schneider soittaa rumpuja uuden "Mehr" kappaleen tahdissa! Rumpuäänituksiä Schneider kommentoi sanomalla "rumpali teki parhaansa", johon tuottaja Jacob Hellner lisäsi vielä: "Meillä oli mahtava viikko Henson studiolla, Christoph teki tappajaversioita uusista kappaleista, joten hän on todella tyytyväinen suoritukseensa... Hän on ollut suuren paineen alla viime viikkojen ajan". Schneider soittaa nyt myös ensimmäistä kertaa uusia rumpujaan siirryttyään muutama viikko sitten TAMA:lta Sonor:ille.
Täyttä höyryä eteenpäin!
05.11.2008
Uudistuneeseen Rammstein.com:iin juuri saapuneen tiedon mukaan yhtye on saanut uuden albuminsa esituotannon Berliinissä loppuun, ja siirtyy nyt Los Angelesiin Henson Recording Studioon! Viime viikolla USA:han matkustanut Schneider on tavannut tuotantotiimiä (mm. Jacob Hellner, Ulf Kruckenberg ja Florian Ammon) aloittaakseen rumpuäänitykset. Myös Paul ja Richard ovat paikalla, sekä Rammsteinin vanha yhteistyökumppani, saksalainen valokuvaaja Olaf Heine. Uutisen mukaan bändi aikoo vetäytyä vuokraamaansa studioon useiden viikkojen ajaksi 9. marraskuuta alkaen suorittaakseen suurimman osan pää-äänitystöistä. Uuden materiaalin julkaisuajankohdasta ei vielä valitettavasti ole varmaa tietoa, mutta uutisia odotellessa; "Pitäkää varanne, Rammstein-tankkeri on jälleen vauhdissa!"
Osta Richardin BMW!
13.09.2008
Richard Kruspe BMW Z4
Richardin auto on juuri ilmestynyt myyntiin eBayhin! BMW Z4 avourheiluautossa on mm. DVD-soitin, CD-vaihtaja sekä Ampiren lähes 4000 euroa maksanut uniikki äänentoistojärjestelmä, joka on valmistettu juuri Richardia varten. Lähtöhinnaksi autolle oli asetettu vain 1 dollari, mutta jo nyt hinta on kohonnut yli kymmeneentuhanteen dollariin. Huutokauppa sulkeutuu 21. syyskuuta, jonka jälkeen ostajalla on mahdollisuus noutaa itse auto saksasta.

Huutokauppa
Ampiren artikkeli autosta
«Seuraava ... 2 ... 4 ... 6 ... 8 ... 10 ... 12 ... 14 ... 16 ... 18 ... 20 ... 22 ... 24 ... 26 ... 28 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Edellinen»