Rammstein-HQ @ Facebook Rammstein-HQ @ YouTube Rammstein-HQ RSS-syöte Google Translate
Täyttä höyryä eteenpäin!
05.11.2008
Uudistuneeseen Rammstein.com:iin juuri saapuneen tiedon mukaan yhtye on saanut uuden albuminsa esituotannon Berliinissä loppuun, ja siirtyy nyt Los Angelesiin Henson Recording Studioon! Viime viikolla USA:han matkustanut Schneider on tavannut tuotantotiimiä (mm. Jacob Hellner, Ulf Kruckenberg ja Florian Ammon) aloittaakseen rumpuäänitykset. Myös Paul ja Richard ovat paikalla, sekä Rammsteinin vanha yhteistyökumppani, saksalainen valokuvaaja Olaf Heine. Uutisen mukaan bändi aikoo vetäytyä vuokraamaansa studioon useiden viikkojen ajaksi 9. marraskuuta alkaen suorittaakseen suurimman osan pää-äänitystöistä. Uuden materiaalin julkaisuajankohdasta ei vielä valitettavasti ole varmaa tietoa, mutta uutisia odotellessa; "Pitäkää varanne, Rammstein-tankkeri on jälleen vauhdissa!"
Osta Richardin BMW!
13.09.2008
Richard Kruspe BMW Z4
Richardin auto on juuri ilmestynyt myyntiin eBayhin! BMW Z4 avourheiluautossa on mm. DVD-soitin, CD-vaihtaja sekä Ampiren lähes 4000 euroa maksanut uniikki äänentoistojärjestelmä, joka on valmistettu juuri Richardia varten. Lähtöhinnaksi autolle oli asetettu vain 1 dollari, mutta jo nyt hinta on kohonnut yli kymmeneentuhanteen dollariin. Huutokauppa sulkeutuu 21. syyskuuta, jonka jälkeen ostajalla on mahdollisuus noutaa itse auto saksasta.

Huutokauppa
Ampiren artikkeli autosta
Paul Native Instrumentsin mainoksessa.
09.08.2008
Paul Landers - Native Instruments
Muusikoille ohjelmistoja valmistava Native Instruments on haastatellut Paul Landersia mainosvideollaan. Paul on käyttänyt yrityksen Guitar Rig ohjelmaa sen ensimmäisestä versiosta alkaen, ja esittelee nyt sen kolmatta versiota. Myös uudesta albumista saadaan hieman lisätietoa!
Paul The Gauntletin ja Vampirefreaksin haastatteluissa.
10.11.2007
Völkerballin USA:n julkaisun johdosta The Gauntlet sekä Vampirefreaks ovat haastatelleet Rammsteinin Paulia. Haastattelut löydät täältä (The Gauntlet) ja täältä! (Vampirefreaks).
Lisätietoa tulevasta albumista!
01.11.2007
Uutta tietoa tulevasta albumista on vihdoinkin saatavilla! MetalHammer.de:n haastattelema Richard ja The Gauntletin haastattelema Paul kertovat haastatteluissaan mm. seuraavaa:

Richard:
- Albumi tulee olemaan rankempi kuin "Reise Reise" ja "Rosenrot".
- Takaisin Herzeleidin tyyliin.
- Rankkoja ja nopeita kappaleita.
- "Yksinkertaisia" välineitä (pienet vahvistimet & pelkästään sähkö-rumpuja (?!).

Paul:
- Jo 30 uutta kappaletta valmiiksi kirjoitettuna.
- Bändi nauttii todella yhdessä työskentelystä.
- Jo valmiiden kappaleiden lukumäärästä huolimatta albumi ei tule sisältämään kahta CD:tä, vaan vain yhden, johon on valittu parhaat kappaleet.

Jäämme odottamaan innolla lisätietoa sekä uusia haastatteluja!
MTV EMA 2007: Äänestä Rammsteinia ja Emigratea!
15.09.2007
MTV EMA 2007
Tämän vuoden MTV Europe Music Awardsit järjestetään 1. marraskuuta Münchenissä. Rammstein sekä Emigrate ovat ehdolla kategoriassa "Paras saksalainen yhtye". Voit äänestää heitä täällä!
«Seuraava ... 2 ... 4 ... 6 ... 8 ... 10 ... 12 ... 14 ... 16 ... 18 ... 20 ... 22 ... 24 ... 26 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Edellinen»

Galluppi

Viimeisin galleria-albumi

Rammstein live Tampere, Ratinan-stadion, Suomi