Rammstein-HQ @ Facebook Rammstein-HQ @ YouTube Rammstein-HQ RSS-syöte Google Translate
Melkein valmista...
01.10.2018
Rammstein Minsk 2018
Rammstein kertoo kotisivuillaan seitsemännen studioalbumin olevan lähes valmis! Yhtye on myös julkaissut pari kuvaa albumin orkesteri- ja kuoro-osuuksien nauhoituksista Valko-Venäjän Minskistä. Veikkauksemme mukaan levy tullaan julkaisemaan vielä joulumarkkinoille.

PÄIVITYS 6.10:

Paulin MusicRadarille antaman haastattelun mukaan uusi albumi julkaistaan keväällä 2019.

"Tällä hetkellä näyttää siltä että albumi julkaistaan ensi keväänä. Emme ole tuottaneet albumia soittamalla jokainen yksilönä, vaan enemmänkin soittamalla yhdessä. Pidimme soundista niin paljon että päätimme äänittää albumin yhtyeenä. Saa nähdä miten idea toimii albumilla, mutta ideana on siis että kuulet bändin soittavan, voisi sanoa että albumilla kuuluu live-soundimme."

Lue koko haastattelu täältä.
Uudenvuodenkeikat Meksikossa!
23.08.2018
Rammstein Puerto Vallarta
Yhtye on yllättäen ilmoittanut tekevänsä kaksi keikkaa Meksikon Puerto Vallartassa 31.12 ja 2.1! Vaikka tulevan albumin tilanteesta ei ole kuulunut juuri mitään, voidaan olettaa että kyseessä on samalla 7. albumin julkaisukeikat, ja että yhtye jatkaa keikkailua keväällä 2019. Liput täältä.
Yhtye studiossa!
17.04.2018
Rammstein La Fabrique 2018
Rammsteinin 7. studioalbumi näyttää todellakin edistyvän, sillä yhtye on julkaissut Facebook-sivuillaan muutamia kuvia studiosta. Kuvat ovat mitä ilmeisemmin otettu Eddie Kramerin La Fabrique-studiolta Saint-Rémystä, Ranskasta. Kramer on 50-vuotisen uransa aikana työskennellyt mm seuraavien yhtyeiden kanssa: The Rolling Stones, Eric Clapton, David Bowie, The Beatles, Jimi Hendrix, Led Zeppelin sekä Kiss. Jatkoa odotellessa...
Schneider DW Drumsille.
21.02.2018
Rammstein Christoph Schneider
DrumMagazine.com kertoo Schneiderin ja USA:laisen DW Drumsin tehneen artistisopimuksen. Tulevalla albumilla saatetaan siis kuulla enemmän yhtyeen alkuvuosilta tuttua rumpusoundia. Viime kiertueilla Schneider soitti Sonorin rummuilla, ja sitä ennen pitkään Tamalla. Uuden rumpusetin tarkemmasta kokoonpanosta ei ole vielä tietoa.

"Nuorena itä-berliiniläisenä unelmoin aina omistavani jonain päivänä DW:n rummut. Yksi ensimmäisistä asioista mitä tein muurin murtumisen jälkeen oli että kävelin entisen länsi-berliinin puolelle ja ostin DW:n rumpusetin, joka oli tuohon aikaan erittäin kallis itä-berliiniläiseen hintatasoon nähden. Kyseisellä setillä soitin ensimmäisellä albumillamme (Herzeleid), joten paluu DW:lle tuntuu kuin ympyrä sulkeutuisi urallani."
Monument Award
05.02.2018
Rammstein Monument Award
Berliinin kaupunki on myöntänyt Rammsteinille tunnustuksen työstään kulttuuriperinnön säilyttämiseksi. Monument Award eli Ferdinand von Quast-mitali myönnettiin yhtyeelle liittyen heidän omistamaansa 1920-luvulla rakennettuun kolmiosaiseen teollisuuskiinteistöön Wilhelmsruhin kaupunginosassa, jossa yhtye säilyttää kiertuekalustoaan sekä pitää toimistoaan ja verkkokauppansa varastoa. Yhtye remontoi vuosina 2013-2016 huonoon kuntoon päätyneen kiinteistön, joka toimi kaupungin kulttuuritoimen mukaan alkusysäyksenä koko alueen kunnostamiselle. Paikalla palkitsemistilaisuudessa olivat yhtyettä edustamassa Flake, Rammstein GbR:n Stefan Mehnert ja Jan Schäfer sekä arkkitehti Mathias Jensch.

Kuva palkitsemistilaisuudesta
Kuva kiinteistöstä
Google Maps
Rammstein studioon helmikuussa.
14.01.2018
Rammstein Flake Reading Session
Flaken toisen kirjan "Heute hat die Welt Geburtstag" tiimoilta järjestetyn lukutilaisuuden yhteydessä Flake on paljastanut yhtyeen menevän studioon helmikuussa. Tällä hetkellä bändillä on useita eriasteisia demoja jotka on siis tarkoitus saattaa lopulliseen muotoonsa ja valita albumille päätyvät kappaleet. Tulevan albumin tuottaja on edelleen varmistumatta, tähän mennessä kaikki yhtyeen albumit on tuottanut Jacob Hellner, mutta kuten bändi on aiemmin kertonut, saattaa se valita toisen tuottajan. Yksi mahdollinen vaihtoehto on Sky Van Hoff jonka kanssa osa yhtyeestä olikin jo studiossa testimielessä. Flaken mukaan albumi olisi valmis vuoden loppuun mennessä ja kiertueelle bändi lähtisi vuonna 2019.
«Seuraava ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 23 ... 25 ... 27 ... 29 ... 31 ... 33 ... 35 ... 37 ... 39 ... 41 ... Edellinen»