Rammstein-HQ @ Facebook Rammstein-HQ @ YouTube Rammstein-HQ RSS-syöte Google Translate
Uutispläjäys!
09.03.2015
Ylläpidon laiskuudesta johtuen kokoamme tähän yhteen pakettiin viimeaikaisia uutisia Rammstein-rintamalta...:

Yhtyeen tulevaisuus:
Yhtye on tällä hetkellä tauolla. Rammsteinin tuntien tauko saattaa venyä pitkäksikin. Toisaalta Richard kertoi taannoisessa haastattelussa jäsenien olevan avoimia ideoille eli jos jollain on uutta materiaalia kasassa niin studioon palaaminen on mahdollista. Samaisessa haastattelussa Richard puhui kolmesta eri Live-DVD:stä. Yhtyehän kuvasi kahdella viime kiertueellaan ainakin New Yorkin Madison Square Gardenin-, Kanadan Montrealin- sekä Paris-Bercyn keikat. Kaikkia kolmea keikkaa tuskin tullaan näkemään kokonaisuudessaan vaan todennäköisempää on yhden kokonaisen keikan sekä osia muista keikoista valikoitumisen tulevalle DVD-julkaisulle. Myös jonkinlaisesta Rammstein-dokumentista on ollut puhetta. Tarkemmasta aikataulusta ei ole vielä tietoa.

Sivuprojektit:

Yhtyeen tauon aikana jäsenillä on ollut jälleen aikaa omille sivuprojekteilleen. Richard julkaisi odotetusti oman projektinsa Emigraten toisen albumin, "Silent So Long:in" viime vuoden lopulla. Albumilla vierailevat mm. Lemmy Kilmister sekä Marilyn Manson. Flake puolestaan on julkaissut kirjan, omaelämäkerran "Der Tastenficker" suom. "Kosketinnuss**a". Yllättäen myös Till on perustanut oman sivuprojektinsa. Kyseessä on lyhyesti ja ytimekkäästi nimetty "Lindemann" yhtye yhdessä ruotsalaismuusikko Peter Tägtgrenin (Pain, Hypocrisy) kanssa. Yhtye on lupaillut julkaisevansa materiaalia ensi toukokuussa.

Kuten jotkut ovat saattaneet huomatakin, on Rammstein-HQ:n sisältö osittain päässyt hieman vanhentumaan (kiertuetiedot, aikajana yms). Tämän johdosta ylläpito lupaakin ryhdistäytyä ja saattaa sivut ajan tasalle tulevien päivien aikana. Pysykää kuulolla!