Rammstein-HQ @ Facebook Rammstein-HQ @ YouTube Rammstein-HQ RSS-syöte Google Translate
Yhtyeen seuraava single ensikuuntelussa ISS:llä!
31.10.2021
Rammstein Christoph Schneider ISS
Yhtyeen tulevan studioalbumin ensimmäinen single on päässyt ensikuunteluun Kansainvälisellä avuruusasema ISS:llä. Schneiderin Instagram-tilillään julkaisemassa tarinassa hän kertoo seuraavaa:

"Avaruus kutsuu! Minulla oli kunnia päästä puhumaaan ISS-astronautti Thomas Pesquetille Rammsteinin puolesta. Hän toimii tällä hetkellä ISS:n komentajana ja on asunut avaruudessa puoli vuotta. Minusta tuntui kuin lapsuuden unelma olisi täyttynyt - päästä puhumaan henkilölle joka asuu taivaalla, jakaa vilahdus hänen näköalastaan ja tajuta oma pienuutemme universumin rinnalla. Hän oli ensimmäinen henkilö joka pääsi kuuntelemaan yhtä uusista kappaleistamme. Taivaalla tapahtunut ensisoitto oli todellinen kunnia meille."

Yhtyeen 8. studioalbumi on määrä julkaista ensi vuonna, ja ensimmäinen single luultavasti vielä tämän vuoden puolella. Mitään virallista tietoa asiasta ei ole kuitenkaan vielä julkistettu.

Ranskalainen avaruusinsinööri Thomas Pesquet suorittaa parhaillaan toista tehtäväänsä ISS:llä ja hänen on määrä palata maahan ensi kuussa.

christophschneider_official
thom_astro