Rammstein-HQ @ Facebook Rammstein-HQ @ YouTube Rammstein-HQ RSS-syöte Google Translate
2020 kiertue.
25.06.2019
Rammstein tour 2020
Rammstein on julkaissut Instagramissa videon, joka paljastaa osan yhtyeen ensi vuoden keikkakohteista. Suomea ei listalta vielä toistaiseksi löydy, mutta esim. Tallinna ja Göteborg sen sijaan löytyvät. Epäilemättä lista on vain osa yhtyeen tulevaisuuden keikkasuunnitelmista, sillä ainakin Amerikan kiertue on varmasti suunnitteilla.

Saksa: Berliini, Hampuri, Stuttgart, Leipzig, Düsseldorf
Itävalta: Klagenfurt
Sveitsi: Zürich
Italia: Torino
Viro: Tallinna
Ruotsi: Göteborg
Irlanti: Belfast
Belgia: Oostende
Hollanti: Nijmegen
Tanska: Aarhus
Puola: Varsova
Norja: Trondheim
Ranska: Lyon


PÄIVITYS 27.6: Ensi vuoden kiertuekalenteri on julkaistu, lue lisää Kiertue-osiosta. Virallisen LIFAD-yhteisön ennakkolipunmyynti on 3.7 klo. 12:00 - 4.7 klo. 12:00 sekä yleinen lipunmyynti 5.7 klo. 12:00 alkaen osoitteessa Eventim.de!
Rammstein ehdolla Kerrang!-Awardseissa.
15.06.2019
Rammstein Kerrang! Awards 2019
Rammstein on ehdolla tämän vuoden Kerrang!-Awardseissa kategorioissa Paras kansainvälinen yhtye sekä Paras kappale (Deutschland). Brittiläinen Kerrang!-Awards järjestetään 19. kesäkuuta Lontoossa joten vielä ehdit äänestämään!
Till osallisena tappelussa Münchenissä.
15.06.2019
Bayerischer Hof
Saksan median mukaan Till on ollut osallisena tappelussa viime lauantaina müncheniläisessä hotelli Bayerischer Hofissa. Silminnäkijöiden mukaan tapahtumat ovat saaneet alkunsa toisen hotellivieraan kutsuttua Tillin naispuolista seuralaista maksulliseksi naiseksi jonka jälkeen henkilö on käskenyt nyrkit ylös nostettuna Tilliä tulemaan ulos hotellista. Tämän jälkeen Till on ilmeisesti lyönyt kyynärpäällään miestä naamaan. Bildin mukaan pahoinpidelty osapuoli on müncheniläinen lakimies joka kiistää loukanneensa ketään tai haastaneensa riitaa hotellissa. Mies joutui myös käymään sairaalassa tikkaamassa huulensa tapahtuneen jälkeen. Tillin ex-naisystävä Sophia Thomalla on kommentoinut tapahtumia sanomalla Tillin olevan kohteliain tuntemansa ihminen ja mikä tahansa hänet on saanut suuttumaan, on varmasti ollut oikeutettua. Münchenin poliisin tiedottajan mukaan tapauksesta on kirjattu rikosilmoitus.
Tampereen perjantain keikalle vielä lippuja saatavilla.
05.06.2019
Rammstein 2019 Ratina stadion
Tänään myyntiin tulleen perjantain lisäkeikan lippuja on vielä saatavilla. Osa katsomopaikoista on loppuunmyyty mutta esimerkiksi kenttäpaikkoja on vielä jäljellä. Ensimmäisen tunnin aikana lippuja myytiin keikkajärjestäjän mukaan 20 000 kappaletta. Ratinan stadion vetää sisäänsä noin 30 000 katsojaa, joten lippuja pitäsi olla vielä reilusti jäljellä. Tähän mennessä myydyn noin 50 000 lipun määrällä yhtyeen tuplakeikka tulee olemaan Ratinan historian suurin yksittäisen artistin keikka!

Lippu.fi
Listasijoituksia.
01.06.2019
Yhtyeen tuore albumi on otettu hyvin vastaan maailmalla. "Rammstein" on saavuttanut ykköslistasijan Suomessa, Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa, Ranskassa, Hollannissa, Belgiassa, Norjassa, Tanskassa sekä Portugalissa. Pelkästään Saksassa albumia myytiin ensimmäisen viikon aikana 271 000 kappaletta, joka on kuluvan vuosikymmenen ennätys. USA:ssa albumi oli parhaimmillaan listasijalla 9. sekä Iso-Britanniassa listasijalla 3, molemmat yhtyeen parhaita sijoituksia kyseisissä maissa. "Rammstein" on myös ensimmäinen saksankielinen albumi joka on noussut Top-10-listalle Iso-Britanniassa. "Deutschland" single on ollut listaykkösenä Saksassa ja Sveitsissä sekä sijalla 4. Suomessa ja Itävallassa.
Lisäkeikka Tampereelle!
31.05.2019
Rammstein 2019 Tampere Ratina stadion
Suuren kysynnän vuoksi yhtye on tänään ilmoittanut järjestävänä toisen konsertin Tampereen Ratinan stadionilla! Lisäkeikka on perjantaina 9. elokuuta, eli päivää aikaisemmin kuin alkuperäinen keikka. Ensimmäisenä ilmoitetun keikan liput myytiin loppuun tuttuun tapaan muutamassa minuutissa joten lisäkeikka on varmasti tervetullut Suomen Rammstein-faneille. Lisäkeikan liput tulevat myyntiin keskiviikkona 5.6 klo. 9:00 osoitteessa Lippu.fi!
«Seuraava 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 18 ... 20 ... 22 ... 24 ... 26 ... 28 ... 30 ... 32 ... 34 ... 36 ... 38 ... 40 Edellinen»

Galluppi

Viimeisin galleria-albumi

Rammstein live Tampere, Ratinan-stadion, Suomi